Acasă2024-06-05T09:04:29+03:00

Noua carte MamiȘtie

Înțărcarea Blândă
Un ghid captivant cu metode și strategii esențiale care te va ajuta să faci din înțărcare o experiență blândă, lipsită de traume.

Acum poți cumpăra cartea Înțărcarea Blândă direct din magazinul MamiȘtie la prețul special de 90 RON și primești un semn de carte personalizat.

01Despre mine

Mauela Ilioiu IBCLC | Consultant Alaptare Educator prenatal Lamaze

Manuela Ilioiu IBCLC

02Consultanță în alăptare

Consultanta prenatala in alapatare

Ești însărcinată și iti doresti sa te pregătești din timp pentru alăptare? Vino împreună cu partenerul la o întâlnire din care vei afla tot ce ai nevoie pentru a fi pregătită de alăptare: cum să te pregătești fizic și emoțional, ce pompă de muls te va ajuta, care sunt suplimentele de sporire a lactației care ți se potrivesc, ce creme și alte ‘ustensile’ sunt esențiale și multe alte sfaturi și trucuri utile. Citește mai multe »

Consultanță 1 oră online

180RON
Consultanță în alăptare

Beneficiile alăptării sunt enorm de multe și de importante, atât pentru mamă, cât și pentru copil. Sunt situații însă, în care alăptarea devine o provocare. Consultantul IBCLC te va ajuta să înțelegi dificultățile și să le depășești.
Linia de ajutor în alăptare vă stă la dispoziție în fiecare zi, la orice oră. Citește mai multe »

Consultațiile telefonice sunt gratuite
Manuela (0743) 663 209

Consultanță la domiciliu

280RON

Consultanță online

180RON
Pachet promo de alăptare

Pachetul conține 2 ședințe, după cum urmează:

Ședință de alăptare prenatală pentru ca tu să știi ce ai de cumpărat, ce nu te ajută, cum trebuie să îți pregătești corpul și psihicul pentru experiența alăptării.

Ședință de alăptare postnatală – odată ce bebe se naște, voi fi acolo să te sprijin în inițierea corectă a alăptării. Ne vedem la tine acasă, unde timp de aproximativ 2 ore vei învăța toate lucrurile practice de care ai nevoie pentru a avea o alăptare lină.

Citește mai multe »

Investiția ta

460RON 410RON

O sesiune online cu durata de aproximativ o oră, în care vei învăța cum să închei blând și fără traume etapa alăptării. Include material electronic cu pașii detaliați ai planului tău de înțărcare și follow-up 2 săptămâni Citește mai multe »

Consultanță 1 oră online

250RON

O sesiune online cu durata de aproximativ o oră, în care vei învăța cum să faci din diversificare o etapă simplă și distractivă atât pentru tine, cât și pentru copilul tau. Include materiale electronice, rețete și sfaturi utile, precum și follow-up timp de 2 săptămâni Citește mai multe »

Consultanță 1 oră online

300RON

Pachetul format din 2, 3 sau 4 vizite acasă la voi pentru a vă ajuta în îngrijirea bebelușului și pentru a vă susține și ajuta în alăptare. Vom discuta despre: băiță, igiena zilnică, gestionarea colicilor, somn, siguranța acasă și în mașină, sisteme de purtare, etc. Citește mai multe »

Investiția ta

de la 450RON

03Cursuri pentru părinți

Ești o viitoare mamă care își dorește o experiență frumoasă și împlinitoare a nașterii? Cursul de educație pre și post natală Mami Știe îți răspunde la toate întrebările legate de experiența nașterii. Citește mai multe »

Curs de 4 ore

280RON

Dacă știi că vei naște prin cezariană și îți dorești că această experiență să fie una lină și frumoasă, acest curs este pentru tine! Vei afla tot ce ai nevoie să știi despre sarcină, nașterea prin cezariană și recuperarea post-partum. Citește mai multe »

Curs de 2 ore

180RON

Alăptarea este o experiență magică pe care orice mamă ar trebui să o trăiască și de care orice copil ar trebui să se bucure. Cursul de Alăptare Mami Știe, susținut de consultanți acreditați IBCLC te va învăța tot ce ai nevoie pentru o alăptare de succes. Citește mai multe »

Curs de 2 ore

180RON

Alege un final frumos pentru povestea voastră de alăptare! Cursul de înțărcare Mami Știe îți oferă o metodă unică și multi-testată de a încheia alăptarea, fără traume pentru copilul tău, și nici pentru tine! Citește mai multe »

Curs de 2 ore

180RON

Urmează să devii părinte și ți-e teamă că nu știi tot ce ai nevoie să știi pentru a-ți îngriji bebelușul corect? Vino la cursul de Puericultură Mami Știe pentru informații complete și super utile de la specialiști. Ai inclus și atestatul de puericultură pentru tătic! Citește mai multe »

Curs de 2 ore

180RON

Vrei să ai un copil prieten cu mâncarea? Cursul de diversificare Mami Știe te învață cum să parcurgeți această etapă nouă din viața voastră cu încredere și bucurie. Vei afla atât despre autodiversificare, cât și despre diversificarea clasică. Citește mai multe »

NOU: Curs practic de gătit. Participă la sesiunea practică de gătit alături de Rahela Corbescu IBCLC și vei învăța cum să pregătești un meniu complet pentru copilul tău la început de diversificare.

Curs teoretic de 2 ore

180RON

Curs practic de 2 ore

250RON

Cursuri gratuite

Descoperă cursurile înregistrate Mami Știe, compuse din video-uri scurte cu teme despre naștere, alăptare, îngrijirea copilului și a mamei. Complet gratuite pentru abonații Mami Știe. Abonează-te acum pentru a beneficia de gratuitate!

04Blogul Mami Știe

Atunci când NU dormim

Autor: |10 decembrie 2023|Categorii: intarcarea blanda|

Visul meu frumos a început când nu dormeam. A început în secret. În nopțile când nu dormeam pentru că alăptam, în diminețile prea devreme, în după amiezile umede în care aș fi dat orice să dorm, dar bebelușii mei nu erau de acord. Visul meu frumos a început pe trezie și din prea multă trezire, ...

Este în regulă ca bebelușul să adoarmă la sân, nu?

Autor: |24 noiembrie 2023|Categorii: Alaptarea, Daca mai aud asta o singura data..., somnul bebelusului|

👩‍👧‍👧Îmi amintesc de zilele și nopțile mele de început de mămicie. Când fetele mele erau doar niște boțuri mici și neliniștite. Îmi amintesc că nu mai știam sigur când e ziua și când e noaptea în prima lună cu fiecare dintre ele. Și de fiecare dată când vorbesc cu câte o pacientă care se plânge ...

05Contact    Vreau să mă abonez la newsletter

    Zilnic între orele 08:00 – 21:00

    Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

    Go to Top