Warning: Creating default object from empty value in /home/evenmira/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Consultanță în Alăptare | Mami Stie

Consultanță în Alăptare

Alăptarea e magică

    

Alăptarea este o experiență magică pe care orice mama ar trebui să o trăiască și de care orice copil ar trebui să se bucure. Beneficiile alăptării sunt enorm de multe și de importante, atât pentru mamă, cât și pentru copil. Sunt situații însă, in care alăptarea devine o provocare. În aceste situații consilierul în alăptare te va ajuta să înțelegi dificultățile și să le depășești.

Sună-mă

Poți dacă știi

  

Organizația Mondială a Sănătății susține că aproximativ 98% dintre femeile planetei pot alăpta. Restul de 2% sunt situații cu totul speciale și izolate, fiind vorba de boli grave ale mamei, incompatibile cu alăptarea.

Mituri ale alăptării – rata de alăptare în România, conform ultimului studiu acreditat publicat, este de aprox. 12%. Diferența până la 98% este preponderent vina miturilor care circulă printre mame, vecine, bunici, dar și cadre medicale cărora le lipsește informarea. E plina lumea alăptării de mituri, de la „nu a avut lapte”, la „are sânii mici și nu are lapte”, „dacă plânge copilul e de foame și trebuie suplimentat cu lapte praf” etc. Toate aceste povești sunt ușor demontabile dacă accesezi sursele corecte.

Tarife – Linia de ajutor în alăptare vă stă la dispoziție în fiecare zi, la orice oră. Consultațiile telefonice sunt gratuite – (0743) 663  209.

Consultațiile personale pot avea loc la sediul AloMama Brașov – 150 RON.

În cazul în care doriți ca vizita să fie la domiciliu sau maternitate, tariful este de 250 RON/vizită.

Contactează-mă acum

Sunt aici la orice oră.

*Asigură-te că ai completat corect datele de contact