Poți dacă știi

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) susține că aproximativ 98% dintre femeile planetei pot alăpta. Restul de 2% sunt situații cu totul speciale și izolate, fiind vorba de boli grave ale mamei, incompatibile cu alăptarea.

Mituri ale alăptării – rata de alăptare în România, conform ultimului studiu acreditat publicat, este de aprox. 20%. Diferența până la 98% este preponderent vina miturilor care circulă printre mame, vecine, bunici, dar și cadre medicale cărora le lipsește informarea.

E plină lumea alăptării de mituri, de la “nu a avut lapte”, la “are sânii mici și nu are lapte”, “dacă plânge copilul e de foame și trebuie suplimentat cu lapte praf” etc.

Toate aceste povești sunt ușor demontabile dacă accesezi sursele corecte.

Serviciile noastre

Consultanță în alăptare

Un start bun în alăptare presupune o informare corectă și suport specializat deopotrivă. Odată ce bebe se naște, consultantul de alăptare acreditat IBCLC te vă sprijini în inițierea corecta a alăptării.

În mod ideal ședința se va desfășura în confortul propriei tale case. Vei învăța toate lucrurile practice de care ai nevoie pentru o alăptare lină: cum să poziționezi și să atașezi corect bebelușul, ce poziții de alăptare sunt optime pentru voi, cum să știi să urmărești dacă se hrănește, de unde știi că se satură, dacă ai nevoie de suplimente pentru sporirea lactației, ce suplimente de lactație poți lua și cum, cum să te hrănești în alăptare, când și cum să suplimentezi hrana bebelușului tău și așa mai departe.

Ședința va dura aproximativ 1 ora și jumătate și vă fi urmată de 7 zile de follow-up, în care vei ține strâns legătura cu consultantul tău pentru a vă asigura că totul merge conform planului.

Investiția ta:

250RON vizita la domiciliu

150RON consultanță online

*vizitele în afara orașului Brașov se taxează cu 300 RON

Consultanță prenatală în alăptare

Știm, nașterea este un eveniment copleșitor și de multe ori pregătirea pentru naștere acoperă toate cele 9 luni până vine bebe ‘pe bune’. Iar când asta se întâmplă, foarte multe mame realizează că au în brațe un prunc pe care își doresc să îl alăpteze, însă lucrurile nu se întâmplă așa cum și-au închipuit.

Da, alăptarea vine cu provocări, dar le putem preîntâmpină împreună, cu un strop de pregătire …prenatală.

Ce înseamnă mai exact? Ședință prenatală înseamnă o oră cu un consultant acreditat, o oră în care acesta va afla detalii semnificative din punct de vedere medical despre tine și va putea elabora un plan pentru ca la naștere să știi ce ai de făcut.

În urma acestei consultații pre-natale vei ști ce ai de cumpărat pentru a-ți fi de ajutor în alăptare, ce nu te ajuta și cum trebuie să îți pregătești corpul și psihicul pentru experiența alăptării. Și nu în ultimul rand, vei primi încurajări și sprijin pentru ca atunci când bebe va fi în brațele tale să știi unde te poți îndrepta pentru suportul de care ai nevoie.

Investiția ta:

150RON consultație 1 oră

Pachet promo alăptare

Acest pachet se adresează celor care vor să își asigure încă din timpul sarcinii consilierea și suportul optim pentru o alăptare de succes.
Pachetul conține 2 ședințe de consultanță în alăptare, una prenatală și una postnatală.

Ședință de alăptare prenatală.

Ședință prenatală înseamnă o oră cu un consultant acreditat, în care acesta va afla detalii semnificative despre tine și va putea elabora un plan pentru ca la naștere să știi ce ai de făcut. În urma acestei consultații prenatale vei ști ce ai de cumpărat pentru a-ți fi de ajutor în alăptare, ce nu te ajuta și cum trebuie să îți pregăteșți corpul și psihicul pentru experiența alăptării. Și nu în ultimul rand, vei primi încurajări și sprijin 😉

Ședință de alăptare postnatală.

Odată ce bebe se naște, consultantul IBCLC va fi acolo să te sprijine în inițierea corecta a alăptării. Ședința se va desfășura la tine acasă, vă avea o durata de aproximativ 1 oră și jumătate și vei învăța toate lucrurile practice de care ai nevoie pentru o alăptare ușoară și frumoasă.

Investiția ta:

400RON 350RON

Pachetul promo vă oferă aceste două consultații la prețul de 350RON, cu reducere de la 400RON. Grăbește-te să-ți asiguri un start perfect în alăptare!
Folosește formularul alăturat pentru a programa o consultație.

Consultanță în înțărcarea blândă

O sesiune online cu durata de aproximativ o oră, în care vei învăța cum să închei blând și fără traume etapa alăptării. Include material electronic cu pașii detaliați ai planului tău de înțărcare și follow-up 2 săptămâni

Investiția ta:

200RON consultație 1 oră

Consultanță personalizată în diversificare

O sesiune online cu durata de aproximativ o oră, în care vei învăța cum să faci din diversificare o etapă simplă și distractivă atât pentru tine, cât și pentru copilul tau. Include materiale electronice, rețete și sfaturi utile, precum și follow-up timp de 2 săptămâni.

Investiția ta:

200RON consultație 1 oră

Îngrijire bebe la domiciliu

Pachet format din 2-4 vizite acasă la voi pentru a vă ajuta în îngrijirea bebelușului și pentru a vă susține și ajuta în alăptare. Vom discuta despre: băiță, igiena zilnică, gestionarea colicilor, somn, siguranța acasă și în mașină, sisteme de purtare, etc.

Opțiuni:

2 vizite de consultanță în alăptare și îngrijirea bebelușului

Investiția ta:

450RON – total: 4h 30min

3 vizite de consultanță în alăptare și îngrijirea bebelușului + follow up

Investiția ta:

600RON – total: 6h

4 vizite de consultanță în alăptare și îngrijirea bebelușului + follow up

Investiția ta:

750RON – total: 7h 30min

Pachetul se poate personaliza în funcție de nevoile și dorințele tale.