Curs Educație Prenatală Lamaze

Dorești o experiență frumoasă și împlinitoare a nașterii?

    

Ești o viitoare mămică și vrei să te informezi cu privire la schimbările fiziologice și emoționale prin care vei trece? Ai intrat deja in al treilea trimestru de sarcina? Visezi la o întâlnire de poveste cu bebelușul tău?

Cursul de educație pre și post natală Mami Știe îți dă cea mai buna șansă de a-ți răspunde la toate aceste întrebări și la multe altele în plus. Completează formularul de mai jos și vom plănui împreuna participarea ta la curs. Ia-l și pe tati cu tine, garantez că o să fie o experiență minunată pentru amândoi și specială pentru el.

Înscrie-te la curs

01

Curs 1

2 - 3 ore

Despre filosofia Lamaze. Travaliul și nașterea.

Moto: Nașterea este cea mai profundă inițiere spirituală a unei femei.

02

Curs 2

2 - 3 ore

Măsuri de confort in travaliu.
Intervenții medicale, cezariana și planul de naștere.

Moto: În momentul în care se naște copilul, se naște și mama.

03

Curs 3

2 - 3 ore

Alăptarea

Moto: Laptele matern este hrană, alinare, ține de foame și de sete, e siguranță, liniște și confort.

04

Curs 4

2 - 3 ore

Îngrijirea nou-născutului. Starea mamei după naștere.

Moto: Când nu ai nimic altceva de oferit copilului tău, oferă-i atenția ta!

Subiecte curs

    
Cursul Mami Știe te învață tot ce ai nevoie să știi pentru o pregătire prenatală excelentă și o naștere ușoară și frumoasă, dar te pregătește și pentru îngrijirea bebelușului, pentru experiența alăptării și multe, multe altele. Cursurile sunt online, pre-inregistrate si deci odata achizitionate se pot viziona oricand, de oriunde si ori de cate ori se doreste.

Tarife – Cursul Mami Stie cuprinde 4 parti principale: Sarcina si nasterea, Alaptarea, Puericultura si Familia dupa nasterea copilului, toate acestea ramificandu-se in 8 module ce abordeaza pe larg cele mai importante subiecte necesare viitorilor parinti. Modulele se pot achizitiona atat separat, cat si toate 0 odata sau in orice combinatie doriti sau aveti nevoie, iar preturile sunt intre 70 si 140 RON/curs in functie de varianta aleasa.

Pentru detalii, vizitati sectiunea roz Curs Online de pe site.

Locație – Mami Stie in varianta sa online poate fi cumparat si vizionat de catre viitorii si proaspetii parinti de oriunde s-ar afla in lume. Din confortul si siguranta propriei case. Odata achizitionat, ramane al vostru si il puteti re-vedea ori de cate ori aveti nevoie.

    Înscrie-te aici

    Te voi contacta cât mai curând.
    *Datele de începere a cursului au caracter informativ