Curs Educație Prenatală Lamaze

Dorești o experiență frumoasă și împlinitoare a nașterii?

    

Ești o viitoare mămică și vrei să te informezi cu privire la schimbările fiziologice și emoționale prin care vei trece? Ai intrat deja in al treilea trimestru de sarcina? Visezi la o întâlnire de poveste cu bebelușul tău?

Cursul de educație pre și post natală Mami Știe îți dă cea mai buna șansă de a-ți răspunde la toate aceste întrebări și la multe altele în plus. Completează formularul de mai jos și vom plănui împreuna participarea ta la curs. Ia-l și pe tati cu tine la curs, garantez că o să fie o experiență minunată pentru amândoi și specială pentru el.

Înscrie-te la curs

01

Curs 1

2 - 3 ore

Despre filosofia Lamaze. Travaliul și nașterea.

Moto: Nașterea este cea mai profundă inițiere spirituală a unei femei.

02

Curs 2

2 - 3 ore

Măsuri de confort in travaliu.
Intervenții medicale, cezariana și planul de naștere.

Moto: În momentul în care se naște copilul, se naște și mama.

03

Curs 3

2 - 3 ore

Alăptarea

Moto: Laptele matern este hrană, alinare, ține de foame și de sete, e siguranță, liniște și confort.

04

Curs 4

2 - 3 ore

Îngrijirea nou-născutului. Starea mamei după naștere.

Moto: Când nu ai nimic altceva de oferit copilului tău, oferă-i atenția ta!

Subiecte curs

  

Cursul Mami Știe te învață tot ce ai nevoie să știi pentru o pregătire prenatală excelentă și o naștere ușoară și frumoasă, dar te pregătește și pentru îngrijirea bebelușului, pentru experiența alăptării și multe, multe altele. În plus, la final, vei primi suportul de curs Mami Știe în format electronic, precum și o bibliografie bogată, de unde vei putea alege cărțile cele mai potrivite pentru tine și copilul tău și de unde te poți informa în continuare despre alăptare, diversificare sau psihologia copilului.

Tarife – Cursul Mami Știe are 4 module a câte 2-3 ore fiecare și se desfășoară lunar, în fiecare marți de la ora 17:30. Prețul cursului complet este de 350 RON, iar tăticii participă gratuit. În plus, tăticii primesc atestatul cu ajutorul căruia vor sta acasă cu mami și bebe încă 10 zile (în plus față de cele 5 oferite de angajator).

Dacă doriți să parcurgeți doar o parte din cele 4 module, contactați-mă pentru o ofertă personalizată.

Locație – Cursul se tine la sediul AloMama din Brașov, Str. Ionel Teodoreanu, Nr. 1 (in spatele complexului Isaran din cartierul Tractorul).

    Înscrie-te aici

    Te voi contacta cât mai curând.
    *Datele de începere a cursului au caracter informativ