Ințărcarea Blândă

Prețul inițial a fost: 120 lei.Prețul curent este: 90 lei.

25% Off

Un ghid captivant care dezvăluie metode și strategii esențiale pentru a face din tranziția spre înțărcare o experiență blândă și lipsită de traume. „Înțărcarea blândă” îți oferă tehnici eficiente bazate pe comunicare empatică și pe cunoașterea psihologiei copilului. Cartea este un dar pentru mamele obosite în căutare de sprijin în procesul înțărcării.

La fiecare comandă vei primi un semn de carte personalizat cu unul din modelele de mai jos.

Semn de carte model 1 pentru Înțărcarea Blândă
Semn de carte model 2 pentru Înțărcarea Blândă
Semn de carte model 3 pentru Înțărcarea Blândă
Semn de carte model 4 pentru Înțărcarea Blândă

33 în stoc

Descriere

Recenzii

O carte despre cum dragostea se oferă în mii de feluri.

Monika Chiriacescu psihologMonika Chiriacescu, Psiholog

Cartea „Intarcarea blândă” este o resursă indispensabilă pentru părinții care doresc să se pregătească și să gestioneze cu succes procesul de oprire a alăptării, oferindu-le increderea și cunoștințele necesare pentru a trece lin de această etapă din viața familiei. O voi recomanda cu siguranță mamelor cu care interacționez!

Ilinca Tranulis medic pediatru și IBCLCIlinca Tranulis, Medic pediatru și IBCLC

Și astfel într-o zi am început să vorbesc cu el și i-am povestit tot, de la cât de frumos a început totul și că din prima el a supt de la mine și a refuzat în totalitate biberonul, că am avut momentele noastre magice și că acum este timpul să ne oprim, „acum este ultima dată când te alăptez”. Și efectiv când era la sân s-a uitat la mine, a continuat să pape și aceea a fost ultima dată.

Melania, Mama lui Kasian, 1 an și o lună

Chiar dacă sunt la al 4-lea copil și credeam că le știu pe toate și mă descurc, nu a fost așa. Metoda ta de înțărcare blândă a dat roade încă din prima noapte. După ce am pregătit-o din timp, a înțeles încă de la prima trezire care e treaba și am reușit în decurs de câteva nopți să fac să nu se mai trezească decât la 5:30-6:00. Și acum are această trezire însă nu e deloc deranjantă pentru niciuna din noi. Îți mulțumim pentru sfaturi și susținere, ai fost un real ajutor.

Cristina, Mama Azei, 1 an și 8 luni

Orice poveste frumoasă de alăptare merită un final la fel de frumos. Cu câteva luni înaintea împlinirii vârstei de 2 ani a celui dintâi născut, când oboseala deja era un fel de „first nature”, am decis că a venit momentul să ne luăm „la revedere” de la țiți. M-am dus cu încredere către Manuela, eram sigură că trebuie să aibă ea un sfat care să mă/ne ajute – și bine am făcut. Mai mult decât că mi-a povestit despre metoda ei de înțărcare blândă, a fost alături de noi pas cu pas, cu mici adaptări după nevoi. Am înțeles cât este de importantă pregătirea pruncului înainte de a începe efectiv. Tot procesul de înțărcare la noi a durat ~4 luni (cu 1 step back din cauza unei internări). Uitându-mă în spate, a fost cu siguranță metoda perfectă pentru noi, am încheiat lin și fără traume povestea alăptării.

Ioana, Mama lui Ștefan, 1 an și 8 luni

Alege un final frumos pentru povestea voastră de alăptare!

Extras din carte:

Așa a început

Povestea unei mame

Numele meu e Manuela, dar mi se spune foarte des Mama! Cu literă mare și cu semnul exclamării, uneori chiar cu mai multe semne de exclamare. Sunt Mama! de 7 ani și ceva și dincolo de meseria mea, de munca mea profesională, jobul de mamă este cel care m-a învățat cele mai multe lucruri despre mine, despre copii, despre viață cu totul.

Vă mărturisesc că tot jobul de mamă este cel care m-a adus pe acest drum profesional acum peste 8 ani. Cred acum, uitându-mă în urmă, că totul începe cu o mamă care caută să fie cea mai bună versiune a ei, pentru copilul ei. Așa a început și pentru mine, cu dorința de a fi o mamă sănătoasă fizic și emoțional, echilibrată, puternică, blândă, dar și curioasă, războinică, pretențioasă și sceptică. Am pus totul, sau aproape totul, sub semnul întrebării și mi-am pus constant întrebările, ca părinte, dar și ca educator prenatal și specialist în lactație: “Oare asta e cel mai bine pentru copilul meu și pentru mine? De ce da? De ce nu?”

Înțărcarea a fost unul din momentele cele mai dificile din viața mea de părinte și o să vă povestesc de-a fir a păr de ce și mai ales cum s-a întâmplat ca din acest moment greu să se nască într-o zi o întreagă metodă de înțărcare blândă și în altă zi o carte despre asta…

Informații suplimentare

Greutate 800 g
Dimensiuni 24 × 17 × 1 cm
Coperta

Soft cover

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ințărcarea Blândă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *