Micuta mea,

Nu te-am vazut inca, dar te stiu de miliarde de clipe, de cand esti una cu mine. Respiri cu mine, visezi cu mine, dormi cu mine, alergi cu mine. Esti mica mea leoaica, iar eu sunt racusorul introvertit care are bucuria si curajul sa te aduca pe lume.

Nu te-am vazut inca, dar te stiu. Esti luptatoare si foarte vesela, iti plac sporturile de toate felurile (chiar si cele care pe mine ma sperie, dar e bine ca tatal tau e mai curajos la capitolul asta) si ai ochii mari si intelegatori ca ai surioarei tale mai mare, Miruna.

Oh, numai daca ai sti cat te asteapta Miruna! Ea te-a chemat, ea a vrut o surioara cu care sa se joace de-a Elsa si Ana si probabil iti va spune Ana mai des decat Lia, dar nu-i nimic, e si Ana un nume frumos.

Nu te-am vazut inca, dar te stiu. Iti stiu inima, degetelele si nasucul, fruntea si firele moi de par, burtica si piciorusele indraznete, cu care deja mergi de colo colo, neinfricata.

Esti ziua mea de vara, curajul meu printre necunoscute, bucatica mea de plaja fierbinte langa un pahar cu apa rece si multe cuburi de gheata (poate si un pic de menta).

Te astept in brate de acum, sa le umpli, sa le completezi, sa vii langa noi si sa ne binecuvantezi cu mirosul tau de bebe. Te astept cand vrei tu, cand esti gata. Intr-o zi de miercuri sau duminica sau care iti place tie. 

Cand o sa ma vezi prima oara e posibil sa plang putin, dar sa nu te sperii, vor fi doar lacrimi de fericire!