Condiții de retur

Conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative produsele achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

Pentru a-și exercita acest drept, utilizatorul trebuie să informeze în prealabil Clinica de Alaptare Mami Stie SRL prin expedierea unui email la adresa contact@mamistie.info. Răspunsul va cuprinde o confirmare de primire a cererii de retragere, precum și detalii privind pașii următori (modalitatea de expediere a produsului returnat, modalitatea de returnare a banilor). Ne rezervăm dreptul de a solicita răspunsul la câteva întrebări referitoare la calitatea serviciilor oferite, precum și a motivelor care au determinat returul. Utilizatorul nu este obligat să ofere răspunsuri la întrebările adresate, acestea nereprezentând o condiție a efectuării returului.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele, documentele care l-au însoțit. Nu se acceptă produse care prezintă modificări fizice, urme de folosire, zgârieturi etc.