Warning: Creating default object from empty value in /home/evenmira/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Scrisoare | Mami Stie

Scrisoare

Scrisoare

bebe Lia

Micuta mea,

Nu te-am vazut inca, dar te stiu de miliarde de clipe, de cand esti una cu mine. Respiri cu mine, visezi cu mine, dormi cu mine, alergi cu mine. Esti mica mea leoaica, iar eu sunt racusorul introvertit care are bucuria si curajul sa te aduca pe lume.

Nu te-am vazut inca, dar te stiu. Esti luptatoare si foarte vesela, iti plac sporturile de toate felurile (chiar si cele care pe mine ma sperie, dar e bine ca tatal tau e mai curajos la capitolul asta) si ai ochii mari si intelegatori ca ai surioarei tale mai mare, Miruna.

Oh, numai daca ai sti cat te asteapta Miruna! Ea te-a chemat, ea a vrut o surioara cu care sa se joace de-a Elsa si Ana si probabil iti va spune Ana mai des decat Lia, dar nu-i nimic, e si Ana un nume frumos.

Nu te-am vazut inca, dar te stiu. Iti stiu inima, degetelele si nasucul, fruntea si firele moi de par, burtica si piciorusele indraznete, cu care deja mergi de colo colo, neinfricata.

Esti ziua mea de vara, curajul meu printre necunoscute, bucatica mea de plaja fierbinte langa un pahar cu apa rece si multe cuburi de gheata (poate si un pic de menta).

Te astept in brate de acum, sa le umpli, sa le completezi, sa vii langa noi si sa ne binecuvantezi cu mirosul tau de bebe. Te astept cand vrei tu, cand esti gata. Intr-o zi de miercuri sau duminica sau care iti place tie. 

Cand o sa ma vezi prima oara e posibil sa plang putin, dar sa nu te sperii, vor fi doar lacrimi de fericire!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

inimi_de_mame
Posted by Manuela | August 25, 2020
Inimi de mame
Inima mea vorbeste mamelor care isi tin parul prins doar in varful capului. Si mamelor care mananca din ce in ce mai bine cu stanga, in timp ce bebe sta...
Lia_Bucuria
Posted by Manuela | August 11, 2020
Lia Bucuria
PrologDin salonul in care stau vad pe geam un acoperis albastru si o ramura imensa de copac leganata foarte usor de vantul cald de afara. Si cerul fara pic de...
baby_nest_mariannes
Posted by Manuela | August 4, 2020
Dormitul cu bebe și necesitățile biologice: De ce copiii nu dorm și nu ar trebui să doarmă singuri
Am vorbit de multe ori in cursurile mele despre co-sleeping, adica dormitul parintilor (a unuia dintre ei sau a amandorura) impreuna cu bebelusul. Am explicat intotdeauna care sunt conditiile in...