Warning: Creating default object from empty value in /home/evenmira/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Inimi de mame | Mami Stie

Inimi de mame

Inimi de mame

inimi_de_mame

Inima mea vorbeste mamelor care isi tin parul prins doar in varful capului. Si mamelor care mananca din ce in ce mai bine cu stanga, in timp ce bebe sta in brate sau la san. Celor care plang epuizate, cu pruncii in brate la 4 dimineata. Celor care nu mai pot purta bluze de durere de sani.

Inima mea vorbeste mamelor care pun rufe la spalat purtand pe bebe in sistem, celor care fac dus in 3 minute si parul nu-l mai spala ca nu mai e timp, mamelor carora le e teama sa isi puna bebelusul pe cantar pentru ca nu ia prea bine in greutate.

Inima mea vorbeste cu toate mamele care folosesc suzeta, desi nu le place ideea, pentru 10 minute ca sa poata sa bea o cafea sau un ceai doar ele cu ele. Cu cele care rad pana la lacrimi jucandu-se cu toate caciulitele primite cadou – oare cu care ii sta cel mai haios?! Cu mamele care danseaza cu bebelusii in brate in fata oglinzii si care fac cucurigu de 15 ori pe minut pentru ca asta il face pe bebe sa zambeasca.

Imi vorbeste inima tuturor mamelor care isi tin puii bolnavi in brate, care plimba copiii in brate ore in sir sa adoarma, care gatesc pentru 5 si curata pentru 10. Si celor care fug 2 ore la o prietena sa isi incarce bateriile, care isi gasesc timp sa isi taie unghiile de la picioare, care fac macaroane cu branza la cina.

Inima mea vorbeste mamelor singure, mamelor cu 3 copii mici si o casa care se sprijina pe ele, nu pe pamant, mamelor care isi ridica ochii la cer si se roaga pentru putere. Si pentru 8 ore legate de somn.

Si le spune inima mea: sunteti toate minunate si puternice, sunteti o forta a naturii cum nu mai e alta, sunteti frumoase si pe dinafara, si pe dinauntru si va veni si ziua cand veti dormi din nou 8 ore legate. Curaj, inimi de mame!

Tags
,

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Lia_Bucuria
Posted by Manuela | August 11, 2020
Lia Bucuria
PrologDin salonul in care stau vad pe geam un acoperis albastru si o ramura imensa de copac leganata foarte usor de vantul cald de afara. Si cerul fara pic de...
bebe Lia
Posted by Manuela | August 5, 2020
Scrisoare
Micuta mea, Nu te-am vazut inca, dar te stiu de miliarde de clipe, de cand esti una cu mine. Respiri cu mine, visezi cu mine, dormi cu mine, alergi cu...
baby_nest_mariannes
Posted by Manuela | August 4, 2020
Dormitul cu bebe și necesitățile biologice: De ce copiii nu dorm și nu ar trebui să doarmă singuri
Am vorbit de multe ori in cursurile mele despre co-sleeping, adica dormitul parintilor (a unuia dintre ei sau a amandorura) impreuna cu bebelusul. Am explicat intotdeauna care sunt conditiile in...